Taller "Bufar i fer ciència" al CaixaForum BCN

Ahir vam gaudir del taller "Bufar i fer ciència" al CaixaForum de Barcelona. Vam descobrir perquè sonen els instruments de vent, què fa que sonin diferents i fins i tot ens vam poder fabricar un! Us deixem unes imatges:

Trobada del grup de projectes - gener 2020

Aquesta setmana hem celebrat la primera trobada del grup de projectes de 2020. I l'hem començat parlant de conceptes tant filosòfics com la Felicitat; aprenent sobre els elefants que estan en perill d'extinció; sobre la vida de Charlie Chaplin; sobre el sistema solar i sobre la família Dassler i la seva particular rivalitat. Una manera genial de començar l'any. Gràcies, com sempre al Casal de Barri Can Travi per allotjar-nos!

Taller "Viu les matemàtiques" al CosmoCaixa BCN

El passat divendres vam estrenar els taller de 2020 al sempre fantàstic CosmoCaixa. Aquest cop amb el taller "Viu les matemàtiques" que vam fer a la nova zona LabMat de la sala de la matèria renovada. Han creat un lloc fantàstic per poder manipular tota mena d'objectes amb els que entendre les matemàtiques d'una manera lúdica i manipulativa, com ens agrada a nosaltres ;) Així que el taller va ser un èxit total i vam aprendre tots moltíssim! Us deixem amb algunes imatges:

© 2007 La coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon