top of page

dj., 22 de febr.

|

Barcelona

Visita comentada en grup a l’exposició «Intel·ligència Artificial»

La visita comentada té l’objectiu d’establir una conversa per connectar les persones que assisteixen a la visita amb la reflexió que pretenen les peces artístiques i objectes presents a la sala.

Les entrades no estan a la venda
Consulta altres esdeveniments
Visita comentada en grup a l’exposició «Intel·ligència Artificial»
Visita comentada en grup a l’exposició «Intel·ligència Artificial»

Hora i ubicació

22 de febr. del 2024, 0:00

Barcelona, CCCB

Sobre l'esdeveniment

A partir de 5è de Primària, Secundària i Cicles formatius de grau mitjà, Batxillerat, Cicles formatius de grau superior i grups universitaris i grups d’adults.

El recorregut analitza com el desenvolupament de la IA ha estat influenciat per molts factors diferents, tant pel que fa a aspectes antropològics de civilitzacions antigues com per l’impuls de l’ésser humà cap a l’experimentació científica. També analitzem com la IA ens envolta modelant les nostres vides en l’espai públic i privat, a través dels mitjans de comunicació i els productes que comprem i ens sorgeixen reflexions inquietants com: afectarà la IA a la privacitat, la llibertat i la veritat? Finalment, obrim una porta a la recerca i la transversalitat de les aplicacions de la intel·ligència artificial, i a la fusió amb altres disciplines científiques i artístiques. Veiem com la IA ens convida a considerar un món on la nostra intel·ligència no és l’única, ja tenim una intel·ligència híbrida.

Les visites es fan adaptades a cada nivell educatiu o a l'interès general del grup. Per a grups escolars de Primària (5è i 6è), Secundària i Cicles formatius de grau mitjà, el recorregut finalitza amb breu taller que ens apropa al llenguatge de la intel·ligència artificial (activitat dissenyada per Taller Estampa, estudi especialitzat en intel·ligència artificial, projectes interactius i digitals). El disseny de la visita per aquests grups l'ha dut a terme Urati Laboratori, un grup d’investigació a mig camí de la pràctica artística i el pensament científic.

Apunta't al xat: https://chat.whatsapp.com/E5vpKzwIhO57NGJ0IOuiLd

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page