top of page

Xerrada sobre Homeschooling a Solsona

October 18, 2019

El proper divendres 18 d'octubre la Carlota Sala, mare homeschooler de la nostra associació, donarà una xerrada sobre l'educació a casa a Solsona dins del II Cicle de Conferències "Calidoscòpia". 

Us deixem més informació clicant a la imatge.

Acte commemoratiu del desè aniversari de l’aprovació de la Llei d’educació de Catalunya al Parlament de Catalunya

June 20, 2019

Ahir vam estar presents a l'acte commemoratiu del desè aniversari de l’aprovació de la Llei d’Educació de Catalunya al qual havíem estat convidats pel Departament d'Educació. 

Estem molt agraïts de la invitació, i que hagin comptat amb nosaltres com a part de la comunitat educativa. La nostra opció és una més i per això treballem de valent per aconseguir el seu reconeixement i un marc legal en el que aixoplugar-nos. I així li vam fer arribar al Conseller un cop va acabar l'acte.

Podeu veure l'acte a la web del Parlament, clicant a la imatge.

Parlem sobre Homeschooling a "Son 4 dies" de Ràdio4 (Rne)

January 26, 2019

Ahir vam participar al programa "Son 4 dies" de Ràdio4 per parlar amb en Goyo Padros sobre Homeschooling. Va ser una entrevista molt amable on se'ns va donar l'oportunitat de donar a conèixer l'educació en família a aquells oients que no coneguessin la nostra opció educativa.

Des d'aquí agraïm a tot l'equip la invitació i el donar-nos l'espai per parlar sobre el tema. Ens ho vam passar molt bé!

Podeu escoltar el programa (des del minut 32) entrant al següent link:

http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SSON4DI/mp3/6/5/1548498528156.mp3

Entrevista a Ana Álvarez-Errecalde sobre l'Educació a Casa

November 09, 2018

Compartim amb tots vosaltres l'entrevista que l'Ana Álvarez-Errecalde, artista i mare membre de Coordinadora, va concedir a Oh Mother Where Art Thou. No us ho perdeu!

Tertulia sobre Homeschooling al programa En Voz Alta, de RNE

December 22, 2017

Compartim amb vosaltres el programa radiofònic En Voz Alta, de RNE, que ahir dedicava el seu espai a l'Educació en Família. Entre els tertulians hi han la Madalen Goiria, que col·labora amb nosaltres, i Yvonne Laborda, una de les mares de la Coordinadora.

Gràcies a totes dues!!

Podeu escoltar el programa clicant sobre la imatge.

L'educació en família al diari El Salto

November 09, 2017

Compartim amb vosaltres l'article que va publicar el passat dia 9 a el diari El Salto, el periodista Javier Oliden, qui es va posar en contacte amb nosaltres per informar-se sobre la nostra opció educativa. 

Podeu llegir l'article fent clic sobre la imatge o al link que trobareu més abaix. 

Educar a casa està amparat per la llei a Euskadi

November 05, 2017

Volem compartir amb vosaltres una fantàstica notícia per a les famílies homeschoolers d'Euskadi, que ens ha arribat a través de la web de Madalen Goiria.

Explica Madalen que segons la nova redacció del "Decreto Balora", de juliol de 2017, les famílies homeschoolers queden excloses de qualsevol retret legal sempre que ofereixin als nens, nenes o joves al seu càrrec un programa educatiu individualitzat, que respongui a les seves necessitats i no existeixin altres indicis de desprotecció.

Sens dubte són molt bones notícies, per les famílies d'Euskadi, però també per tots aquells que portem molts anys cercant un marc legal just per a la nostra opció educativa.

Zorionak!! Et eskerrik asko Madalen!!

Homeschooling a La Directa

September 06, 2017

Compartim amb vosaltres un article del passat dia 6 de setembre, a la secció "Contrast" del diari La Directa i signat una de les famílies de la Coordinadora, la que formen  l'Esther Pérez i en Lluís Vives.

Podeu llegir l'article clicant a la imatge o al botó de sota.

L'educació en família i la CCRRH al Vilaweb

June 15, 2017

Seguim fent difusió de la nostra opció educativa! Vilaweb dedica un article a l'educació en família, entrevistant diverses famílies que han triat aquesta opció, entre elles la Marleen Vandewiele, membre de la CCRRH, a la que podeu veure en un parell de vídeos.

Cliqueu sobre la imatge per llegir l'article.

L'educació en família a "L'ofici d'educar" de Catalunya Ràdio

June 13, 2017

La Carlota Sala, membre de la Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling, i l'Anna Ferrer, una de les seves fundadores, parlen sobre homeschooling al programa "L'ofici d'educar" de Catalunya Ràdio.

Cliqueu sobre la imatge per escoltar el programa.

1 / 3

Please reload

bottom of page