top of page

Grup projectes Maig

Ens reunim al Mas Dalmau per presentar els projectes de Maig.

Tots els nens porten un projecte i l’ensenyen als seus companys.

La Telma ens explica la història de la Masia Mas Dalmau, l’Esdras ens parla de nutrició, la Marta ens explica la vida dels escolanets de Montserrat, l’Erik ens parla sobre la fabricació dels playmobils, l’Estel ens parla sobre la contaminació del plàstic i com afecta a la vida marina, en Josuè ens parla de la vida a Argentina, en Jordi ens ensenya un conte que s’ha inventat ell, la Fiona ens parla dels Deus de l’Olimpi, la Sara ens explica d’on ve i on viu, la Judit i la Sara ens presenten un joc elèctric sobre les comarques i al final en Marcel ens parla de l’apicultura. Tots els projectes ens han agradat molt i ens donen bones idees per seguir aprenent.7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page