top of page

Taller de química i minerals

En Marc Boada és un gran divulgador i expert en química i minerals. Ens ha portat dues maletes plenes de pedres i minerals preciosos. A través de l'observació de les pedres, en Marc ens va explicant la composició química, les seves características i la seva utilitat. A la terra existeixen 91 minerals naturals, només 91. Aquest minerals es poden trobar de manera natural cominats entre ells, hi poden haver més de 7000 combinacions possibles. A més a més l'home també ha après a produïr artificialment aquestes pedres. En Marc Boada ens explica també la composició de la matèria, la anti-matèria i els antiprotons, conceptes més complicats que comprendre pels petits, però ideals pels més grans que disfruten preguntant i esbrinant nous conceptes.


13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page