top of page

Sortida a observar aus al Remolar

El passat 18 de Març ens vam trobar moltes famílies per fer un passeig per les zones humides del Remolar, al Delta del Llobregat, i obervar les aus. Els nens portaven prismàtics i guies d'ocells, i ens acompanyava el Pedro, gran coneixedor i amant de les aus, que ens va explicar moltes coses.

Vam poder veure, des dels camins i els aguaits, ànecs collsverd i cullerots, cabussons, fotges, corbs marins, gavians, bernats pescaires, a més de molts altres ocells que sobrevolaven els aiguamolls, com algunes rapinyaires i també les orenetes que ja havien arribat. Vam conèixer al senyor Josep M. Torras Payerol que feia fotos magnífiques i ens va ensenyar tot el que havia vist i fotografiat aquell matí, i que penjava a les seva pàgina de facebook.

Els avions que ens passaven tan a prop ens recordaven contínuament la pressió que suporten aquests espais i l'efecte negatiu que té sobre les aus i els altres éssers vius en uns hàbitats cada vegada més amenaçats.

Al final del matí encara hi havia algunes famílies voltant quan va arribar el Jaume Barberà i el seu equip a entrevistar alguns dels nens pel seu programa Retrats.

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page