top of page

Trobada del Grup de Projectes d'abril

Can Travi ens va acollir ahir per celebrar la trobada mensual del Grup de Projectes. Una trobada especial, post Sant Jordi, i que va coincidir amb la Trobada Social. Així que després de l'exposició dels projectes vam continuar jugant i fent petar la xerrada.

Aquest cop amb els projectes vam conèixer amb més detall la ciutat de Rotterdam; vam aprendre com es l'interessant procés de fer a mida les parts encoixinades d'una cadira de rodes de manera que sigui ergonòmic i ajudi a evitar postures doloroses; vam aprendre coses sobre els diners i els personatges e imatges que apareixen als diferents bitllets europeus e internacionals; vam poder tenir a les mans autèntics fòssils aprenent sobre els seus orígens i curiositats; vam aprendre sobre el primer submarí, sobre Narcís Monturiol i el seu Ictíneo I; i vam acabar passejant virtualment per dins d'una construcció arquitectònica feta amb Minecraft. Exposicions ben diverses i totes interessants !!

Us deixem amb algunes imatges:

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page