top of page

Trobada de projectes de maig de 2017

Avui hem celebrat la trobada de projectes del mes de maig a Can Travi, on ja ens sentim com a casa, i ens hem trobat una bona colla! Com sempre, hem aprés coses d'allò més interessants com per exemple com fer cistelleria; també hem vist un curt fet amb la tècnica de stop motion; hem aprés que l'aire pesa amb un senzill però efectiu experiment; hem conegut detalls de la vida del jaguarundi; hem vist un joc creat amb scratch i un robot programat, també, amb scratch; hem aprés les formes i nomenclatura de les fulles; hem conegut les biografies de Mansa Musa i de Qin Shi Huang, i per últim hem conegut detalls interessants del volcà Etna. Un fantàstic matí per compartir coneixements!

Us deixem unes fotos de la jornada:

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page