top of page

Trobada de projectes de juny de 2017

Aquest dilluns Can Travi ens ha acollit de nou per celebrar la darrera trobada de projectes del curs! En aquesta ocasió hem gaudit de trucs de cartes; de descobrir què és una llanterna màgica i com funcionava fa gairebé 200 anys; de conèixer el mític edifici The Crystal Palace de Londres; de dues magnífiques peces musicals per a viola; d'una projecció sobre el sistema nerviós central; de detalls i curiositats del gratacels més gran del món, el Burj Khalifa; i d'un muntatge de dibuixos i música programat amb Scratch.

Com sempre, una fantàstica varietat de projectes de les que tornarem a gaudir el proper setembre!!

Fins llavors us deixem amb unes imatges dels projectes:

78 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page