top of page

Taller "La vida dels jocs i les joguines" a la Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de BCN

Aquest passat dimecres vam visitar La Fàbrica del Sol per fer el taller " TEMPS DE LLUMS I D'ALGUNES OMBRES: La Vida dels Jocs i les Joguines" on em pres més consciència de el que comporta la compra d'una joguina, i de quina manera podem fer aquesta compra d'una manera més conscient i sostenible. Hem aprés que hi han organitzacions que en recullen per donar-lis una segona vida a les joguines que nosaltres ja no utilitzem; que podem llogar-les, compartir-les, intercanviar-les, reciclar-les... Comprar una joguina nova no sempre és la millor opció, ni, de lluny, la més ecològica. Fer-ne un consum responsable està a les nostres mans.

En una segona part del taller, Noemí Batllori, la doctora de l'Hospital de les Joguines, ens ha ensenyat a reparar les nostres joguines i ha intentar "reanimar" alguna de les nostres.

Gràcies a l'equip de La Fàbrica del Sol per oferir-nos l'activitat i a Noemí Batllori per crear l'Hospital de les Joguines i el seu ajut!

Us deixem unes fotos:

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page