top of page

Activitat "Arts en Viu, Visitem l'Estruch" a Sabadell

Ahir vam passar un bon matí. L'Estruch estava ple d'artistes disposats a mostrar-nos el seu treball i Isabel, el nostre contacte i guia, ens ha explicat i ensenyat totes les zones amb molta dedicació. Primer hem vist la zona d'assaig per a músics. Després hem conegut a la Lis, ella i una altra artista estan assajant una obra de teatre grec relacionat amb els núvols, ens ha mostrat el material amb el que treballen, principalment les màscares, ens les ha deixat emprovar i fins i tot hem fet una desfilada amb elles. Seguidament hem visitat l'edifici on els artistes fan performance, allà hem conegut a dos dels integrants de la companyia La Petita Malumaluga i una professional de Verkami, tots ells s'han interessat moltíssim pel homeschooling. També en aquesta àrea els petits han gaudit amb la Lídia qui realitza art amb llums i ombres sobre llenç. I finalment, a la carpa fixa que tenen, hem rigut amb l'actuació d'un integrant de Pallassos Sense Fronteres: Sonso. Aquí us deixem unes fotos. Gràcies a tots per venir.

Tags:

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page