Taller "A l'abordatge!" al Museu Marítim de Barcelona

El passat dimarts tretze vam demostrar no ser supersticiosos i vam gaudir de valent al taller "A l'abordatge!" al Museu Marítim de Barcelona. Allà vam aprendre a ser uns autèntics pirates, diferenciant entre els diferents tipus (corsaris, filibusters...) i creant el nostre propi compàs (brúixola); aprenent a fer nusos mariners, creant la nostra pròpia bandera i seguint pistes que ens van portar a un dolç tresor de monedes (de xocolata!) que, com bons filibusters, vam compartir!

I un cop acabat el taller, vam anar a visitar el pailebot Santa Eulàlia, on ens vam ficar encara més en el paper de pirates!!

Una sortida ben completa!!

Us deixem unes imatges:

32 vistas0 comentarios

© 2007 La coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon