top of page

Trobada de Projectes d'abril de 2018

Aquesta setmana hem celebrat la trobada de projectes del mes d'abril a l'espai habitual de Can Travi (gràcies!). Ens hem reunit una bona colla! S'han exposat, ni més ni menys, que 11 projectes! Tots fantàstics, com sempre, i ben variats. Hem aprés sobre:

Zoologia: amb la trobada d'un crani misteriós a la muntanya s'han elaborat hipòtesis i s'ha formulat una teoria (és el crani d'un gat!)

Ponts: amb dues fantàstiques maquetes hem comprovat com funciona un pont hidràulic que s'obre per deixar pas als velers, i un pont d'arc de mig punt que ha aguantat la pressió de les mans d'uns quants dels presents.

La Pell Humana: una altra fantàstica maqueta de les capes de la pell ens ha ensenyat tot el que s'amaga als nostres ulls però que és essencial per la nostra existència.

Einstein: hem recordat al geni científic endinsant-nos en la seva vida i obra, que va marcar un abans i després de la seva obra.

Cavallet de mar foliaci: o Phycodurus eques , ara sabem com viu i com s'alimenta aquest curiós peix, família del cavallet de mar, i que te unes prolongacions en forma de fulla que li serveixen per camuflar-se.

Dinosaures: un espectacular mural ens ha mostrat en quina era van viure els dinosaures i com estan classificats en períodes.

Tortuga marina: un preciós lapbook ens ha ensenyat detalls de la vida de la tortuga marina, quin és el seu hàbitat i perquè, per desgracia i en bona mida per culpa del nosaltres els humans, està en perill d'extinció.

K2: un treballat powerpoint ens ha ensenyat la famosa muntanya K2, on està situada geogràficament, d'on ve el seu nom i la història de les ascensions més importants.

Déus Grecs: amb l'ajuda d'un fantàstic mural ens ha explicat amb luxe de detalls les històries d'amor, gelosies, revenges i aventures dels Déus mitològics de l'antiga Grècia.

La pressió: amb un vistós experiment, l'ajuda d'una espelma i una mica d'aigua, hem aprés com a l'apagar-se l'espelma disminueix la pressió i fa pujar l'aigua dins el got.

Stop Motion: per acabar hem gaudit de dos fantàstics curts fets amb la tècnica de l'stop motion.

Un matí magnífic!

Us deixem unes imatges:

45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page