top of page

"Banda Ampla" a l'Auditori - Barcelona

Aquest passat dimecres vam poder assistir al concert a l'Auditori de "Banda Ampla", una potent composició de Joan Albert Amargós interpretada per la fantàstica Banda Municipal de Barcelona. Ens va encantar tant la composició, com la interpretació i la divertida posada en escena on tots els músics estaven vestits amb pijama, bates i sabatilles, cosa que ens va fer sentir com a casa (com era la intenció) sobretot als homeschoolers, acostumats com estem a "treballar" en pijama a casa :)

No està permès fer fotografies durant el concert, així que només disposem d'una foto testimonial prèvia a l'inici. Però en podeu veure més al twitter de la Banda Municipal de Barcelona, concretament en aquest.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page