top of page

Trobada de projectes - gener de 2019

Aquesta setmana hem celebrat la primera trobada de l'any del grup de projectes, i ho hem fet amb forces projectes, com sempre, molt interessants! Hem començat descobrint com és una màscara antigàs GP5 russa de l'època de la Guerra Freda, que va ser molt utilitzada per la població civil durant el desastre nuclear de Txernòbil i fins i tot ens l'hem pogut emprovar! Hem continuat amb una exposició de diverses races de cavalls i algunes curiositats que molts desconeixíem, com què significa la posició de les seves potes a les escultures. Seguidament ens hem endinsat en l'espai per descobrir que la sonda espacial Dawn va ser enviada per investigar el planeta nan Ceres, que hi va arribar al 2015 i que no ha pogut tornar, es quedarà orbitant Ceres durant uns quants anys. Després hem repassat la biografia de Michael Jackson i hem debatut una estoneta sobre les causes de la seva mort. Hem descobert l'obra d'en William Kamkwamba, autor del llibre autobiogràfic "El niño que domó el viento", que amb només 14 anys va construir un molí de vent amb deixalles per abastir casa seva d'electricitat i intentar superar la fam i la pobresa que assolava Malawi. Podeu escoltar la seva història explicada per ell mateix en aquest enllaç. Hem seguit amb una exposició sobre les característiques dels gossos llebrers amb una convidada de luxe, la Frida, una llebrer adoptada i que ens ha enamorat a tots :) I hem tancat la sessió amb una exposició sobre la història, geografia, demografia i curiositats sobre Kosovo.

Un matí molt complet del que tots hem sortit aprenent un munt de coses noves!

Us deixem algunes imatges:

Recent Posts

See All
bottom of page