top of page

Trobada del grup de Projectes - març 2019

Aquesta setmana hem celebrat la trobada mensual del grup de projectes. Aquest cop han estan 8 projectes, com sempre tots interessants!

Hem començat descobrint uns ninotets amb els que juguen molts nens, els SuperZings i hem aprés cóm jugar amb ells; després ens hem endinsat al Mediterrani per investigar les diferents espècies de tortugues que hi podem trobar; llavors hem viatjat fins a l'antiga Grècia amb l'Ulisses i la guerra de Troia per, seguidament, parlar de la Síndrome de Tourette, dels seus símptomes i de les seves causes; després hem gaudit d'una preciosa interpretació d'un tema en flauta travessera, que ens ha guiat fins a la, malauradament, curta biografia de Jacqueline du Pré; hem seguit descobrint la inusual i preciosa Mantis Orquídea i, finalment, hem descobert un petit país anomenat Liechtenstein del que pocs havíem sentit parlar i que ens ha encuriosit a tots.

Sempre aprenem coses noves a les trobades de projectes i, tal com les expliquen els nens, ens arriba a tots.

Us deixem unes imatges:

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page