top of page

Trobada de Projectes de juny 2019

Aquesta setmana hem celebrat la darrera trobada del grup de projectes d'aquest curs! Ens hem reunit una bona colla i, de pas, hem acomiadat el curs.

Les exposicions han estat ni més ni menys que 11! I han estat ben variades. Hem viatjat en el temps fins al modernisme; hem vist una reproducció espectacular d'una catapulta; hem vist com funciona un forn solar casolà fet amb una capsa de pizzes; hem conegut robots humanoides; hem vist la morfologia d'una cèl·lula amb una maqueta; hem fet una visita al Palau de la Música; hem viatjat fins a Hogwarts i els personatges del món de Harry Potter; hem conegut la biografia de la primera dona aviadora, Amelia Earhart; hem tornat a Londres per conèixer el moment terrible del Gran Incendi de 1666; hem conegut a tres gossos ben interessants (Hachiko, Togo i Sargento Stubby); hem conegut millor la feina del productor musical i ens n'hem reflexionat del perquè hi han ben poques dones que s'hi dediquin; i per acabar hem conegut detalls de la vida del gran atleta Jesse Owens.

Ha estat un matí molt complet on hem aprés coses ben diverses i, com sempre, súper interessants!

Gràcies, un cop més, a Can Travi per acollir-nos!

Us deixem unes imatges i ens retrobem al setembre!

72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page