top of page

Presentació «Guia pràctica per a saber-ne més» del Dia Internacional de les Víctimes de l'Holocaust

El 27 de gener es celebra el Dia Internacional de les Víctimes de l'Holocaust i estem molt orgullosos que la nostra associació hagi tingut el privilegi de ser convidada a la presentació de la "Guia pràctica per a saber-ne més" adreçada a segon cicle de secundària i batxillerat, elaborada pels serveis educatius del Parlament de Catalunya.


Un fet que mai es pensava que pogués succeir i va succeir. I per tal que no torni a passar cal tenir-ho present, cal parlar-ne i cal donar-li la importància històrica que va tenir. És de vital importància que valorem les conseqüències a nivell social i a nivell humà i parlar-ne amb els nostre jovent o estarem en risc de tornar-ho repetir.


A tal efecte l'acte ha ressaltat la responsabilitat familiar vers l'educació, s'ha afirmat que la socialització comença a casa i s'ha remarcat la importància d'acostar-nos-hi també els adults a aquesta temàtica.


Gràcies al Departament de Relacions Institucionals del Parlament de Catalunya per convidar-nos a la presentació. 🙏


Podeu veure l'acte de presentació des de la web del Parlament, on també hi trobareu el Dossier Educatiu presentat. 👇Comentarios


bottom of page