top of page

Trobada del Grup de Projectes Online - Juny 2021

Nova sessió del grup de projectes online!


Què sabem de Maria Antonieta d'Àustria? Sabem que es va guanyar l'enemistat del poble francès 🇨🇵per la seva suposada superficialitat i malbaratament i que per això va ser decapitada... ☹️ però, potser no sabíem com d'importants eren per a ella les amistats 💚 o que com a reina estava obligada a tenir fills 👨‍👩‍👧‍👦 (ni què va ser d'aquests fills després de la seva mort), que després d'ella França no va tenir cap reina 👸 com a tal o que va inaugurar l'època neoclàssica. Tot això ens ho ha explicat la nostre jove ponent.


I hem conegut a una simpàtica nimfa 🐦 afeccionada a desmuntar legos 🚧 del seu amic. Aquesta au menja no només llavors 🌾 si no també pedres (Grit) per pair millor el menjar. Un encant d'ocell!


I volant com ocells acabem a Mart🔭, a la ponència s'ha aclarit que no s'han trobat alienígenes 👽, i d'una forma molt visual em pogut conèixer algunes de les diferències entre el planeta vermell 🔴 i el nostre, el blau 🔵.


Pels grecs 🏛️ la veritat (Alétheia) era com treure diferents vels, com entenem cadascú de nosaltres aquest concepte? Sobre això hem estat reflexionant una mica 🤔💭.


I, de veritat, us dic que el següent ponent ens ha mostrat uns dibuixos ✍️ manga, fets per ell, per quedar-nos bocabadats. Felicitats 👏.


I acabem viatjant al barroc; música 🎼, escultura 🗿, pintura 🖼️... Un passeig per aquesta exuberant època.


Gràcies a tots per ser-hi 🙏
13 views0 comments

Comments


bottom of page