top of page

Una volta pel Món - Barbados i Antilles menors

Updated: Jan 30, 2023

Avui hem tingut el privilegi de viatjar a Barbados acompanyats d'una família homeschooler que està vivint allà. Ens han fet una bona introducció del país, geografia, folklore, menjar... i ens han anat fent aportacions durant tota la sessió des de les experiències viscudes.



Després hem viatjat també en el temps per conèixer la pirateria i alguns pirates famosos, entre ells Sam Lord i Stede Bonnet, ambdós de Barbados.


Hem conegut també a alguns dels atletes més famosos de Barbados des de l'atletisme fins al criquet, un esport molt seguit i practicat a la República.



No ens oblidem dels pobles originaris i les migracions forçades de les persones esclavitzades, i tornem a viatjar en el temps abans dels pirates, a l'època de les colonitzacions i la lluita d'en Satuyé i la comunitat garifuna.



Hem fet una ruta geogràfica per l'illa descobrint els indrets més importants i hem conegut el peix volador, que és també com un símbol de Barbados, fins al punt de sortir en les monedes! I un dels nens ens ha ensenyat a fer peix volador en origami.



Finalment arribem a la Illa de Santa Lucía, amb un dibuix molt complet amb totes les seves coses característiques: mar, tortugues, un festival de jazz i un poema de Derek Walcott, premi Nobel de literatura originari d'aquesta illa.



16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page