top of page

Una Volta pel Món: Seychelles

Updated: Dec 17, 2021

Hem viatjat a un país amb històries i llegendes de pirates ☠️🏴 Ben obert hem tingut els ulls 👀 i les oïdes 👂 per tal d'assabentar-nos d'on és amagat el tresor 💰 del pirata Le Buse, no sé si ens en sortirem trobant aquest tresor, però el que sí ha estat un tresor ✨ és tot el que hem descobert de les Seychelles, nom que, per cert, li va donar un ministre francès 🇨🇵 tal com ens ha explicat una companya.


Treballs de fins a tres espècies endèmiques s'han presentat! El lloro negre 🐦, el peix pallasso 🐠 i, (com no?) la tortuga d'aldabra 🐢, la segona més gran del Món i que pesa, ens han dit, com tres papàs 👦👦👦


I com estem al desembre 📆, una altra noia ha aprofitat i ha volgut explicar les diferències entre la celebració nadalenca a les Seychelles i a Espanya🎄. Ben parats ens hem quedat amb alguns costums 😮.


Abans d'escoltar la nostra convidada hem fet un petit descans escoltant la música Moutya 🎶🎶🎶 del nostre dj particular i sabent del seu origen.


Per finalitzar la nostra convidada, d'ascendència africana, ens ha volgut parlar una mica del continent i especialment de Guinea Equatorial. Els estereotips, la política, les tradicions, els idiomes, la gastronomia... La seva filla ha fet un gran treball sobre l'idioma Bubi en el qual els mesos comencen el dia 22 i acaben el dia 21 😯


I acabant estem; acabada la sessió i acabat el primer trimestre dedicat a l'Àfrica.


Marxem 🛩️ cap a... Oceania.

A reveure! 👋




6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page