top of page

Visita a la planta de triatge de Molins de ReiGràcies a AMB @compartimunfutur hem pogut visitar la planta de triatge de residus inorgànics municipals de Molins de Rei.


Una planta on arriben 25000 tones anuals de residus, això són 70 tones al dia 😱

Aquí arriben envasos i rebuig tot plegat, la majoria haurien de ser envasos, però degut a un mal ús dels contenidors el 78% acaba a l'abocador o incinerador sense possibilitat de reciclatge.


♻️ Hem parlat del que es podria fer per millorar la gestió de residus. Una gran part no està a les nostres mans i no sempre es gestiona de la millor manera, però això no hauria de ser una excusa per no posar el nostre granet de sorra; al final qui surt perdent quan les coses no es fan bé és el medi ambient i, conseqüentment, nosaltres. 🌍


Els infants han estat molt engrescats fent moltes preguntes, com per exemple, què fan amb les peces de Lego que arriben. 🤔 Doncs, les que són molt petites malauradament sembla que no es poden reciclar i cauen com a rebuig. 😞


Val la pena veure aquestes muntanyes de residus per concienciar-nos de la importància de reduir deixalles, reutilitzar i en l'últim cas reciclar.


Reciclar hauria de ser la última opció.
5 views0 comments

Comments


bottom of page