Gerunda Romana

June 14, 2015

La setmana passada un grup de famílies de la Coordinadora vam participar d’una visita guiada i un taller que tenia com a centre Girona en època romana. Aquestes activitats les organitza el Museu d’Arqueologia de Catalunya que té diverses seus a Catalunya, una d’elles el Monestir de Sant Pere de Galligants a Girona. Com que érem força gent, ens vam dividir en dos grups.

En aquesta ocasió ens vam endinsar en el món dels romans; vam fer un breu repàs a la seva història i vam treballar sobretot les vies/calçades romanes. Vam construir una petita maqueta d’una calçada romana i vam conèixer les diferents capes que hi posaven (l’statumen, rudus, nucleus…) i els milliaris. Ens van parlar de les vies principals a casa a nostra i vam acabar fent un petit itinerari per llocs significatius de Gerunda, tot resseguint part de la muralla. Molt interessant. Si algú hi està interessat, podeu consultar aquest enllaç on trobareu més informació sobre aquesta activitat

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags