Sortida a observar aus al Remolar

March 24, 2016

El passat 18 de Març  ens vam trobar moltes famílies per fer un passeig per les zones humides del Remolar, al Delta del Llobregat, i obervar les aus. Els nens portaven prismàtics i guies d'ocells, i ens acompanyava el Pedro, gran coneixedor i amant de les aus, que ens va explicar moltes coses.

Vam poder veure, des dels camins i els aguaits, ànecs collsverd i cullerots, cabussons, fotges, corbs marins, gavians, bernats pescaires, a més de molts altres ocells que sobrevolaven els aiguamolls, com algunes rapinyaires i també les orenetes que ja havien arribat. Vam conèixer al senyor Josep M. Torras Payerol que feia fotos magnífiques i ens va ensenyar tot el que havia vist i fotografiat aquell matí, i que penjava a les seva pàgina de facebook. 

Els avions que ens passaven tan a prop ens recordaven contínuament la pressió que suporten aquests espais i l'efecte negatiu que té sobre les aus i els altres éssers vius en  uns hàbitats cada vegada més amenaçats. 

Al final del matí encara hi havia algunes famílies voltant quan va arribar el Jaume Barberà i el seu equip a entrevistar alguns dels nens pel seu programa Retrats.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags