top of page
 • Si sou una família interessada en associar-vos i/o conèixer altres famílies homeschoolers.

 • Si busques famílies de la teva zona per fer trobades regulars.
   

 • Si vols donar-nos suport fent-te soci simpatitzant
   

 • Si ets estudiant i estàs realitzant la teva investigació o treball de fi de grau.

 • Si ets periodista i necessites contactar amb famílies homeschoolers.

Escriu-nos a:

coordinadoracatalana@gmail.com

 • Si ets periodista i necessites contactar amb famílies homeschoolers.

Escriu-nos a:

coordinadoracatalana@gmail.com

CONTACTAR / FER-SE SOCI

Protecció de dades:
 

"D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45, 08035 Barcelona o per correu electrònic a coordinadoracatalana@gmail.com

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per les finalitats esmentades.


L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula. "

Com fer-se soci en dos passos

Les trobades locals, grups de jocs, xerrades, etc. que fa la Coordinadora són obertes a tothom. Hi ha algunes activitats o tallers que són només per a socis, així com l’assemblea general on decidim les qüestions internes i estratègiques de l’associació. Ser soci implica poder participar de totes aquestes activitats i en la feina de la Coordinadora envers la consecució dels seus objectius que és la regulació i el reconeixement del homeschooling.

 

Els principals requisits per a poder-vos associar a la Coordinadora són que visqueu a Catalunya i que estigueu educant els vostres fills en família, matisant que entenem les “escoletes” com una manera alternativa d’educar, però no com a Educació en Família (EEF). També cal que estigueu d’acord amb els nostres estatuts i amb l'objectiu final que és aconseguir un marc legal per a la nostra opció educativa. La quota anual és de 25€ per família.

 

El resultat del treball de la Coordinadora és fruit del consens i el debat entre totes les famílies sòcies, ja sigui a la llista, a les trobades o a l’assemblea. Per a que es produeixi aquest debat sa i fonamental, és important que totes les famílies que vulguin associar-se entenguin quin és el nostre objectiu i manera de funcionar. Per aquest motiu, la Comissió de Benvinguda, integrada per famílies sòcies que viuen arreu de Catalunya, s’encarrega d’informar d’aquests temes a les famílies interessades en associar-se.

 

Així doncs, per a fer-vos socis us calen dos passos:

 1. trobar-vos amb alguna família de la Comissió de Benvinguda per estar informats dels nostres objectius i manera de funcionar.

 2. rebre l’aval de dues famílies sòcies.

 

Si no coneixeu a cap família sòcia, no passa res. És normal que això passi, sobretot si acabeu d’entrar en el món de l’EEF o si acabeu d’arribar a Catalunya. Per solucionar-ho us podem adreçar als diferents grups de socialització, grups de joc i trobades repartits per Catalunya en els que hi participen moltes famílies de la Coordinadora.

 

Si no voleu ser socis, també us podem informar d’aquestes activitats relacionades amb el homeschooling que tenen lloc a Catalunya i que són obertes a totes les famílies.

 

Envia’ns la teva petició d'informació escrivint a l'adreça de correu de secretaria coordinadoracatalana@gmail.com. Us adreçarem a alguna família de la Comissió de Benvinguda que es posarà en contacte amb vosaltres per informar-vos. 

bottom of page