top of page

Taller de so i acústica al CosmoCaixa

El passat 17 de març una desena de famílies vam participar en el Taller de so i acústica al CosmoCaixa de Barcelona. Aquest taller és una continuació d'un que vam fer l'any passat anomenat Calaix de Sons. A través d'una sèrie d'experiments, en els que participen els nens fent-se i responent preguntes, i manipulant els instruments, vam aprendre sobre els medis en què poden viatjar les ones de so, el volum i la freqüència del so i com es mesuren, les ones ressonants en cordes i en tubs, i els diferents harmònics.

Comprovant que el so no es transmet si treiem l'aire de la campana de vidre amb la bomba

El monitor explicant el tub de Rubens, on es mostren els harmònics amb foc en un tub de gas al passar la música al seu través

147 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page