top of page
logo ccrrh.png

Per Sant Jordi, regala llibres sobre l'Educació en Família.

Aquest diumenge 23 d'abril, per Sant Jordi, qui més qui menys rebrà algun llibre o en regalarà. Així que nosaltres hem pensat que estaria molt bé regalar (o regalar-se) un llibre que parli sobre l'Educació en Família a casa nostra.

Hem fet una recopilació de llibres que pensem que us pot agradar i que, alhora, us poden ser útils als que esteu plantejant-vos desescolaritzar als vostres fills/es o als que no heu tingut mai intenció d'escolaritzar-los i esteu iniciant-vos en el món del homeschooling. Als que teniu experiència o, simplement, us interessa el tema també trobareu llibres interessants entre els que us recomanem.

Hem fet una selecció propera, d'aquells que han escrit famílies que, perfectament, podrien ser veïns nostres que comparteixen les seves experiències i dels que podem aprendre molt.

Començarem amb el més recent d'aquest llibres, que és el que la nostra associació va publicar aquest mes passat i que vam presentar durant la celebració dels 10 anys de la Coordinadora:

De cara als llibres d'autors internacionals, sempre podeu recórrer als clàssics com John Holt, John Taylor Gatto, Naomi Aldort o Sandra Dodd.

Per últim fem una menció especial a algú que ha escrit no des del punt de vista de l'educador o investigador, si no des del punt de vista de qui ha crescut sense anar mai a l'escola:

Esperem que aquesta recopilació us animi, us inspiri i us sigui útil en el vostre camí cap a l'Educació en Família.

Que els gaudiu tant per Sant Jordi com durant la resta de l'any!

FELIÇ SANT JORDI!!

194 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page