top of page

Windsurf setmanal al Club Nàutic Poblenou

Ja fa quatre mesos 🗓️ que gaudeixen del mar🌊 i el vent🌬️, al club nàutic Poblenou, els 16 alumnes del nostre col·lectiu. Han pogut aprendre les nocions bàsiques per poder gaudir de la navegació a windsurf 🏄‍♀️


L'activitat s'ha dut a terme segons el nivell dels alumnes i les condicions meteorològiques 🌤️🌥️🌧️. Per iniciar l'ensenyament han practicat a peu de costa l'equilibri🤸, el desplaçament lineal i els dos girs bàsics. En un inici es van utilitzar 2 o 3 equips de windsurf pels 6 alumnes, així dues taules quedaven controlades pels instructors i una quedava lliure per poder practicar en parelles o en solitari, així aconseguíem poder tenir més control sobre ells i maximitzar l'aprenentatge, la resta jugava a l'aigua amb paddle sup.


Un cop superades les habilitats bàsiques vam poder sortir a navegar al mar ⛵, cadascú amb el seu material de windsurf, fen recorreguts curts en grup supervisats per l'instructor amb una llanxa motora 🚤, paddle surp o windsurf depenent de les condicions del vent.

L'objectiu principal ha sigut familiaritzar-los amb el medi marí, donar-los confiança per poder gaudir del mar en diferents condicions i sobretot transmetre'ls el nostre amor pel windsurf.


L'objectiu tècnic ha sigut, obtenir el nivell per poder entendre el concepte del vent 🍃, saber defensar-se amb les maniobres bàsiques del gir (virada i virada en rodó) i poder obtenir l'habilitat per entrar i sortir sols de l'aigua.


Per inscripcions consulteu la nostra web.





19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page