Els Aiguamolls de l'Empordà

March 10, 2016

Tot i que ja hem visitat els Aiguamolls en diferents ocasions, aquesta setmana hem pogut participar en una activitat guiada per un ambientòleg.

Després de fer-nos una bona introducció a la història i les característiques de l'hàbitat, hem fet una caminada des del Centre El Cortalet fins a l'observatori Senillosa, unes torres on antigament es deixava assecar l'arròs i des d'on ara es pot gaudir d'una vista panoràmica de tot l'Empordà. Tot fent parada  als diferents observatoris per observar ocells amb l'ajut de les guies i els prismàtics, hem vist cabussets, ànecs coll verd, ànecs cullerot, gavians argentats, cigonyes, martinets blancs, bernats pescaires... i també un grup de daines!

Després  hem fet l'activitat Tots a la bassa! on hem pres mostres de l'aigua de la bassa i hem pogut identificar els diferents tipus d'algues, larves, cucs i insectes que hi viuen.

Ens han parlat de les migracions, dels diferents hàbitats que podem trobar als Aigugamolls i dels tipus de relació que s'estableixen entre les diferents espècies d'animals. Ha estat un dia fantàstic!

 

 

 

 


 

 

 

                                                                                  

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags