top of page

Taller danses africanes

El grupet que ens trobem a Cerdanyola i Sabadell estem organitzant uns tallers de ritmes i danses africanes els dies dimarts 8 i dijous 10 de juliol a les 16.00h.http://www.inuwalikifany.es/Si ens agradés, la idea seria muntar sessions cada 15 dies a Sabadell durant el curs 2014/15.Cada classe amb el monitor i tots els instruments ens costa 130 euros per una hora i mitja.Hem pensat que siguin màxim unes 25 persones. Cada PERSONA més gran de 5 anys pagaria 5 o 6 euros per sessió.Ell va canviant de ritmes amb els instruments i danses. Demana que hi hagi un ambient d’atenció, no és lliure. Els nens aprenen determinats ritmes i passos de dansa. Si voleu venir amb nens petits/bebès és intentant que no afecti molt a aquest ambient, es pot sortir un moment si cal (això és el que ell demana)

Hem pensat que siguin màxim unes 25 persones. Cada PERSONA més gran de 5 anys pagaria 5 o 6 euros per sessió.

Ell va canviant de ritmes amb els instruments i danses. Demana que hi hagi un ambient d’atenció, no és lliure. Els nens aprenen determinats ritmes i passos de dansa. Si voleu venir amb nens petits/bebès és intentant que no afecti molt a aquest ambient, es pot sortir un moment si cal (això és el que ell demana)

De moment ho farem a l’Estruch a Sabadell http://www.lestruch.cat/, al laboratori social metropolità, ens deixen la nau, haurem d’ajudar a recollir i posar les taules de nou. Miraríem si durant el curs - si ens agrada - ho poguéssim continuar fent allà. Té aire condicionat.

Si us interessa dimarts i dijous o un dels dos dies m’ho aneu dient.

Segons la resposta farem o no. Nosaltres ja som unes 5 o 7 famílies del Vallès que segur farem els dos dies de juliol.

Per participar contactar amb Verónica:

veroeins@gmail.com21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page