top of page

Projectes Juny

Ens reunim amb diverses famílies a Cervelló per la presentació de projectes, la última abans de l’estiu.

En Pere ens mostra els seus dissenys amb lego, i amb l’ordinador ens ensenya el seu blog que publica amb les naus que construeix https://newlego.wordpress.com/

L’Estel ens parla de la formació dels núvols, els corrents d’aire calent i fred i per què plou. L’Eric ens ensenya les seves creacions amb papiroplèxia, la Judit i la Sara presenten el conte del Rainbow fish i una creació del peix amb paper maché. En Jordi ha creat una lluna amb paper d’alumini i guix. La Marta ens explica la historia de Cornellà i el Marcel ens parla del violí, la historia, el funcionament i fins i tot ens interpreta un parell de melodies. Un matí molt educatiu.


6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page