top of page

Projectes Novembre 2015

Ens reunim més de 15 famílies per presentar i escoltar els projectes dels nens i nenes treballats durant aquest mes de Novembre. La Judit i la Sara ens parlen del calendari del hort, les verdures que es poden sembrar i plantar. En Jordi ens ensenya la seva màquina de copiar i els seus dibuixos. La Marta ens parla dels dofins. L'Ariel ha investigat el món dels gats, en Josuè ha el·laborat un projecte sobre el riu Noguera Pallaresa. En Esdras ens parla de la màquina d'escriure. La Iona ens impressiona amb un projecte sobre les dents, l'Erik ens parla del Rugby. L'Estel ha estudiat els llamps. En Miquel ens parla dels seus dibuixos preferits, la Romina ens interpreta al piano una de les seves cançons preferitdes de lal Bella i la Bèstia, la Sara ens toca la flauta junt amb la seva mare que toca el piano i lal Rita ens presenta un projecte sobre els planetes. Quin matí més educatiu, envoltats de tantes famílies, intercanviant opinions, idees i reursos educatius.15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page