top of page

Trobada de Projectes Febrer

El passat dia 20 vam celebrar la trobada mensual del Grup de Projectes a una sala magnífica del centre Cívic Can Travi. Va ser una trobada amb molt projectes tots ells molt interessants, en els que vam aprendre sobre la geometria de l'antic Egipte; sobre les gallines i el seu comportament, sobre la història de l'estàtua de la llibertat de NY; sobre el primer ascens a l'Everest amb Edmund Hillary y Tenzing Norgay; sobre la vida de l'Albert Casals i els seus viatges; sobre la vida de Beethoven; sobre els taurons amb dos interessants projectes; sobre la pirita que vam tenir a les mans; sobre la percepció dels colors amb experiment inclós; sobre els castells medievals i, finalment, vam gaudir d'una vídeo-creació de teatre d'ombres.

La de coses interessants que s'aprenen en un mati!

Us deixem unes fotos dels projectes:

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page