top of page

Trobada de Projectes d'octubre 2018

Aquesta setmana vam celebrar la trobada del grup de projectes del mes d'octubre. Els nens i nenes van presentar projectes molt diversos i tots molt interessants. Vam començar amb un fantàstic mapa del món ple de banderes de tots els països; vam seguir amb un super complet recull d'esports de risc; després un experiment espectacular per demostrar la pressió de l'aigua; vam continuar coneixent la biografia de la famosa Cleòpatra; vam conèixer millor la vida al Marroc amb experiències viscudes en primera persona de dos dels participants i vam acabar descobrint, i demostrant amb un disc de Newton, que el blanc no és un color, sinó la barreja dels set colors de l'arc de Sant Martí!

Us deixem unes fotos:

52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page