Trobada de projectes de novembre 2018

Aquesta setmana hem celebrat la trobada de projectes del mes de novembre. Aquest cop vam aprendre sobre el patró que es repeteix a nombroses relats èpics, conegut com a "El viatge de l'heroi" o Monomite i les seves diverses fases; Vam repassar la biografia d' Stan Lee, el conegut escriptor de còmics de superherois estatunidenc que va morir recentment; també vam repassar la biografia del mític grup britànic Queen i els seus membres, en especial del seu solista, Freddy Mercury; vam aprendre detalls de les diferents parts del cervell i el funcionament de cadascuna d'elles; i, finalment, vam aprendre sobre els mesos de l'any i les quatre estacions. Una jornada ben acolorida i sempre interessant!

Us deixem unes il·lustradores imatges:

45 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo