top of page

Trobada de projectes de novembre 2018

Aquesta setmana hem celebrat la trobada de projectes del mes de novembre. Aquest cop vam aprendre sobre el patró que es repeteix a nombroses relats èpics, conegut com a "El viatge de l'heroi" o Monomite i les seves diverses fases; Vam repassar la biografia d' Stan Lee, el conegut escriptor de còmics de superherois estatunidenc que va morir recentment; també vam repassar la biografia del mític grup britànic Queen i els seus membres, en especial del seu solista, Freddy Mercury; vam aprendre detalls de les diferents parts del cervell i el funcionament de cadascuna d'elles; i, finalment, vam aprendre sobre els mesos de l'any i les quatre estacions. Una jornada ben acolorida i sempre interessant!

Us deixem unes il·lustradores imatges:

46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page