top of page

Trobada del grup de Projectes - Febrer 2019

Aquesta setmana hem celebrat a Can Travi la trobada de projectes del mes de febrer. Va ser una jornada curteta, però molt intensa i interessant! Tres projectes ben variats però tots tres igualment interessants. Vam començar, ni més ni menys que amb la història dels números, quines van ser les primeres civilitzacions en representar-los gràficament i quan va aparèixer el 0 (gràcies Maies!); vam continuar descobrint la figura històrica del Liquidadors, personatges importantíssims durant el desastre nuclear de Txernòbil l'any 1986 i que, gràcies al sacrifici de les seves vides, les víctimes de la radiació no va ser encara pitjor; i la cirereta del pastís la va posar la biografia de l'escriptor de novel·les de terror Stephen King, que tantes hores de son ens ha tret amb els seus relats que han inspirat les més inquietants pel·lícules!

Us deixes uns fotos del moment de les exposicions:

29 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page