Taller de Primers Auxilis

Fa una setmana vam fer un dels tallers que feia més temps que estàvem esperant: un taller de primers auxilis. Pensem que els nens han d'aprendre a llegir, a escriure, matemàtiques, ciències... Però descuidem el més important: a conservar la vida! I és bàsic per a tots saber què fer (i què no fer!) en cas d'emergència o urgència, sigui per ofegament, per ictus, per aturada cardiorespiratòria, etc... Tant nens com adults vam estar ben atents al que ens ensenyava la Laura Antolín, infermera diplomada que està al front de http://tallerspaf.com i ens va sorprendre molt a tots que cansa moltíssim fer la reanimació cardiorespiratòria! Vam poder-ho practicar tots (grans i petits) amb tres tipus de maniquins: de nadó, de nen i d'adult.

Ens va encantar i ens va ser de molta utilitat!! Ja estem pensant en repetir-ho anualment, que sempre va bé recordar què s'ha de fer en aquests casos. No sabem mai quan ho podem necessitar!

Gràcies Laura per fer aquest taller! I gràcies a Can Travi per acollir-nos!

Us deixem unes imatges:

22 vistas0 comentarios

© 2007 La coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon