Buscar
  • Admin

Visita al Superordinador MareNostrum

Actualizado: 23 de dic de 2019


El passat divendres vam fer una Visita al Barcelona Supercompunting Center per conèixer de prop el Superordinador MareNostrum, que és el 25è ordinador més potent del món i el 7è més potent de l'Estat.

Ja només la seva ubicació sorprèn, ja que està instal·lat dins una antiga església del Campus Nord de la UPC. I el nom de "Superordinador" ja li escau, perquè és enorme! I ja necessita ser-ho amb tota la quantitat de dades amb les que treballa. La seva feina és indispensable per investigadors/es i científic/ques als que facilita enormement la feina generant les mes variades simulacions.

Va ser una visita fantàstica i molt il·lustrativa! Repetirem!

Us deixem amb algunes imatges:


0 vistas

© 2007 La coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon