Visita al Superordinador MareNostrum

El passat divendres vam fer una Visita al Barcelona Supercompunting Center per conèixer de prop el Superordinador MareNostrum, que és el 25è ordinador més potent del món i el 7è més potent de l'Estat.

Ja només la seva ubicació sorprèn, ja que està instal·lat dins una antiga església del Campus Nord de la UPC. I el nom de "Superordinador" ja li escau, perquè és enorme! I ja necessita ser-ho amb tota la quantitat de dades amb les que treballa. La seva feina és indispensable per investigadors/es i científic/ques als que facilita enormement la feina generant les mes variades simulacions.

Va ser una visita fantàstica i molt il·lustrativa! Repetirem!

Us deixem amb algunes imatges:

© 2007 La coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació del Homeschooling

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon